Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: در چند روز اخیر شبکه‌های اجتماعی مختلف پر شده است از ویدئوهایی درباره دانش‌آموزان مدارس که در حال خواندن یک آهنگ غیرمجاز به اصطلاح آن ‌ور آبی هستند و همزمان حرکات موزون انجام می‌دهند. اگرچه مضمون ضداخلاقی این آهنگ با گرامیداشت مقام معلمان زحمت‌کش ناسازگار است اما استفاده از آن به طور مشترک توسط مدارس مختلف موضوعی است که سبب شده سید علیرضا آل داوود پژوهشگر فضای مجازی با هشتگ #جریان_نفوذ به آن پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس فضای مجازی در حساب کاربری خود نوشت:

«اقدام سازمان یافته ساختن شو درمدارس با آهنگ غیراخلاقی ساسی مانکن وپخش گسترده در ف.م واقعا ناراحت کننده بود!


این اقدام زشت تاثیر فضای مجازی رها شده و وجود نفوذ جریانی در بدنه اجرایی کشور رابیش از پیش نشان داد.
تا دیر نشده بجای حرف درمانی،اقدام عملی جدی بر ضد جریان نفوذ باید کرد!»

آیت‌الله رجبی: چه بسا دست‌هایی در پشت پرده رقاصی مدارس است/ وزیر آموزش و پرورش مسئولیت دارد

عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم با اشاره به انتشار کلیپ‌های متعدد رقص و آهنگ مبتذل در مدارس گفت: بدون شک این حرکت باید ریشه‌یابی شود و چه بسا دست‌های پنهانی نفوذ کرده‌اند و این اتفاقات یکی از مظاهر نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ما باشد.

آیت‌الله محمود رجبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به انتشار کلیپ‌های متعدد رقص و آهنگ مبتذل در مدارس گفت: بدون شک این حرکت باید ریشه‌یابی شود و چه بسا دست‌های پنهانی نفوذ کرده‌اند و این اتفاقات یکی از مظاهر نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ما باشد.

وی با بیان اینکه نسل آینده ما همین دانش‌آموزان و در مرحله بعد دانشجویان هستند اظهار داشت: متأسفانه در برخی از دانشگاه‌ها هم شاهد چنین حرکات ضددینی و ضد انقلابی هستیم.

رجبی ادامه داد: مسئولان نظام آموزشی ما سنگین‌ترین وظیفه را در ترویج فرهنگ دینی و جلوگیری از ناهنجاری‌هایی که نوعی مقابله با دین و فرهنگ این ملّت است بر دوش دارند. باید همواره فعالیت‌هایی که در سطح مدارس و دبیرستان‌ها صورت می‌گیرد را رصد کنند؛ چرا که در برابر نسلی که به امانت به آن‌ها سپرده شده‌اند مسئول هستند و بابت هرگونه کوتاهی، هم در پیشگاه ملّت و هم خدا و خون شهدا مسئول هستند.

قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) با بیان اینکه اولیاء هم باید در برابر این ناهنجاری‌ها احساس مسئولین کنند و با مسئولین مدارس برخورد داشته باشند، اظهار داشت: در درجه اول باید موضوع ریشه‌یابی شود و دید که از کجا نشأت می‌گیرد و در درجه دوم اگر مشخص شد که غفلت مسئولان در کار است، به آن‌ها هشدار و تذکر داده شود تا این حرکت که من معتقدم در بین ضد انقلاب ریشه دارد، نفوذ بیشتری پیدا نکند.

رجبی، موضوع نفوذ جریانی که از سوی رهبر معظّم انقلاب مطرح شد را مورد اشاره قرار داد و گفت: ممکن است یکی از مصادق نفوذ جریانی، همین حرکتی باشد که طی روزهای اخیر در مدارس شاهد آن هستیم.

وی افزود: یک زمانی یک مسئول غفلت می‌کند و یک ناهنجاری از غفلت او سر می‌زند، امّا یک زمانی این حرکات تکرار می‌شود و این نشان‌دهنده این است که دستی در کار است که در سطح جامعه این اتفاق رخ دهد. اکنون هم در مدارس و هم دانشگاه‌ها و هم در سطح شهرها شاهد چنین حرکاتی هستیم.

رجبی با بیان اینکه موضوع رقاصی و اجرای آهنگ‌های مبتذل در مدارس باید جدی گرفته شود، اظهار داشت: هم مسئولین و نخبگان کشور و هم توده‌های مردم باید نسبت به اینطور جریانات حساس باشند تا خدای ناکرده بر اثر غفلت مسئولین و یا مردم آسیبی را شاهد نباشیم.

وی لزوم امر به معروف و نهی از منکر را مورد تأکید قرار داد و گفت: امربه معروف درباره ماجراهای اخیر، وظیفه همه آحاد بخصوص مسئولینی است که وظیفه تربیت نسل آینده ما را به‌عهده دارند. وزیر آموزش و پرورش و وزیر‌ آموزش‌عالی و سایر مسئولین در این زمینه مسئولیت دارند و بدانند چنانچه در این موضوع کوتاهی کنند، ممکن است آسیب‌های آن، دامن فرزندان و خانواده‌های خودشان را بگیرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: این ملت هزاران شهید و جانباز تقدیم کرده تا از فرهنگ دینی و ارزش‌های دینی صیانت شود و این ناسپاسی و ناجوانمردی است که مسئولان در برابر این همه فداکاری بی‌تفاوت باشند یا مسامحه کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی دانش آموزان آهنگ غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در کرمانشاه، با بیان اینکه بیش از ۲۰ برنامه مختلف فرهنگی، ورزشی و… برای برگزاری در هفته معلم در استان تدارک دیده شده، اظهار کرد: می‌خواهیم فضای شهر و استان در این هفته به‌گونه‌ای باشد که معلم‌ها تکریم شوند.

وی با بیان اینکه ارتقای مقام و منزلت معلم را در برنامه استان داریم، افزود: هفته معلم فرصتی است که بیشتر قدردان معلم‌ها باشیم، وگرنه در همه روزهای سال باید معلم ها را تکریم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با رهبر معظم انقلاب، تجلیل از معلمان نمونه استان، دیدار و سرکشی از پیشکسوتان فرهنگی و … از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته معلم در کرمانشاه است.

وی در ادامه با اشاره به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: هم اکنون نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

محمدی با بیان اینکه قرار شده الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود، گفت: مهر ماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال همچنین قرار شده ۵۰ درصد مدارس غیر دولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال شدن قرارگاه عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر با نگاه محرومیت زدایی در مجموعه آموزش و پرورش استان، گفت: از جمله اقداماتی که از قبل فعال شدن این قرارگاه در استان انجام شده می‌توان به تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، تجهیز ۳۰ میلیارد تومانی هنرستانهای مناطق محروم، برنامه‌ریزی برای جمع آوری مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز و … اشاره کرد.

وی تقویت مدارس دولتی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را به لحاظ فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و … تقویت کنیم؛ در این راستا می‌خواهیم معلم‌های برتر استان نیمی از موظفی خود را در مدارس دولتی تدریس کنند تا همه دانش‌آموزان فرصت برخورداری از معلم‌های برتر را داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان، گفت: سال گذشته رشد حدود سه پله‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی را در استان شاهد بودیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف امسال و سال بعد حداقل دو نمره به معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان اضافه شود.

وی ادامه داد: در تلاشیم با افزایش کیفیت آموزش و نیز برگزاری امتحانات شبه نهایی، کیفیت آموزش را ارتقا داده و معدل دانش آموزان استان را بالا ببریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به برنامه توزیع توازن رشته‌ای داشت و گفت: در تلاشیم دانش‌آموزان متوسطه دوم را به سمت تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای، کار دانش، ریاضی و انسانی ببریم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند ترمیم معدل داوطلبان آزمون سراسری داشت و گفت: داوطلبان متقاضی ترمیم معدل شامل دانش‌آموزان سال گذشته و بزرگسال و پشت کنکوری‌ها با مراجعه به سامانه آموزش و پرورش می‌توانند در جهت ارتقاء معدل دروسی که می واهند، اقدام کنند.

محمدی با اشاره به تاثیرگذاری معدل در قبولی دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری، گفت: با توجه به تاثیرگذاری بالای معدل امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری از امسال همه امتحانات پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به استخدامی‌های جدید آموزش و پرورش در استان داشت و گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شده و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به آغاز اجرای پروژه مهر از بهمن ماه سال گذشته در آموزش و پرورش استان داشت و گفت: هدف از اجرای این پروژه این است که شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم که اول مهر هیچ مدرسه‌ای در استان بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نباشد.

کد خبر 749187

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند